Välj en sida

  Scenmolton & ljudabsorberande textil i kontor

  Molton är ett utmärkt val till kontoret. Det tar enkelt bort vanligt eko från tal och telefoner som ringer. Vi har sytt otroligt mycket ljudabsorberande tyger till kontor och andra offentliga lokaler. Vi har skenor av hög kvalité som har vagnar för att flytta det tunga tyget snabbt och enkelt. Ett tips är att undvika vanliga glid i skenan, det blir tröga och låter mycket.

  Rum i rummet

  Behöver du ibland skapa ett rum i rummet. Det kan vara att du snabbt behöver skapa ett mötesrum, träningsrum eller snabbt göra ett omklädningsrum. En skena i taket som ett kvadrat eller rektangel och tyger uppsydda skapar en snygg och flexibel lösning.

  Dela av rum

  Ibland behövs rum delas av. Att använda skenor är en utmärkt lösning för att enkelt dra draperiet åt sidan och öppna upp hela lokalen. Scenmolton skapar inte bara en tät ”yta” utan dämpar även ljudet på ett behagligt sätt.

  Scenmolton för att dölja

  Ett draperi för att dölja saker är klassiskt. Vi har sytt åtskilliga tyger för att gömma undan prototyper, träningsmaskiner, osorterade saker man helst vill glömma samt gamla fula ventilations- och vattenrör. Scenmolton gömmer det du önskar!

  Webbmöten och distansmöten med bra ljud

  Att ha möten digitalt är idag lika naturligt som ett handslag var för några år sedan. Men än har vi inte riktigt kommit dit att alla kontorsutrymmen har en streamingstudio med bra ljud och bild. Att använda ljudabsorberande textil som scenmolton eller kalmuk är en bra början. Du får en backdrop och bakgrund som är matt, vilket får fram personen som ska vara med på teamsmötet eller zoommötet i den webbsändningen på ett bra sätt genom att moltontyget är matt och enkelt skapar en bra bakgrund utan störande detaljer som blänker. Tyget är mjuk och smidigt att få snyggt veckat. Du hänger med fördel upp det i en skena så du enkelt kan dra undan det ljudabsorberande draperiet när du inte har behov av det. Lyssna med oss så kan vi leverera en komplett uppsydd lösning med bra ljudabsorberande egenskaper och skenor i hög kvalité för många års användning.